ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد جواد بهرامی چرا استراحت مادر گاهی با احساس گناه همراه می‌شود؟ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های بانوان کشور از جمعه (۸ آبان ۱۴۰۵) خانه‌داری | چرا نباید موادغذایی را مستقیم از یخچال داخل قابلمه ریخت؟ چرا بعضی زنان قبل از ۴۰ سالگی یائسه می‌شوند؟ دعوت چین از تیم ملی فوتسال زنان ایران برای حضور در یک تورنمنت چهار جانبه آشپزی | آش برویشین کردی؛ گزینه‌ای مناسب برای روز‌های پاییزی + طرز تهیه ناکامی تیم اسکواش زنان ایران مقابل ژاپن در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ | چین حریف بعدی است نقش بانوان در حماسه دفاع مقدس | رواق نجمه خاتون (س) میزبان زنان و خانواده‌ها می‌شود حضور زنان ایران در ترامپولین بازی‌های آسیایی برای نخستین بار بیستمین دوره بازی‌های آسیایی | هانیه رستمیان به مرحله بعد صعود کرد چهل‌وششمین دوره المپیاد جهانی شطرنج | تیم ملی زنان چهلم شد! زنان ایرانی در بازی‌های آسیایی ناگویا | حماسه‌هایی که تکرار می‌شود داور دادگاه CAS: کنترل کفش پس از پایان مسابقه، برخلاف مقررات نیست خانه‌داری | ضرورت تفکیک تخته‌های برش در آشپزخانه برای سلامتی جلوگیری از شکستگی لگن در زنان با مصرف چای ! آشپزی | موساکا بادمجان؛ یک غذای متفاوت یونانی + طرز تهیه کانون‌های ازدواج آسان در دانشگاه‌ها توسعه می‌یابد | ضرورت الگوسازی در حوزه ازدواج دروازه‌بان تیم ملی هندبال بانوان ایران لژیونر شد | امضای قرارداد با یک تیم یونانی انصراف ۱۴۴ نفر از سقط جنین در خراسان شمالی طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۵
سرخط خبرها
تعداد وام‌های پرداخت‌شده برای ازدواج و فرزندآوری رکورد زد| راه اندازی مراکز همسان گزینی

تعداد وام‌های پرداخت‌شده برای ازدواج و فرزندآوری رکورد زد| راه اندازی مراکز همسان گزینی

  • کد خبر: ۲۲۷۰۰۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک و نیم میلیون متقاضی توانستند وام ازدواج و فرزندآوری دریافت کنند که مبلغ آن بیش از ۲۰۳ هزار میلیارد تومان بود، این مقادیر نسبت به همه سال های گذشته، هم از لحاظ تعداد وام اعطایی و هم میزان وام پرداخت‌شده بی نظیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آمار‌ها شبکه بانکی در راستای تسهیل شرایط ازدواج در دولت سیزدهم در سال گذشته ۷۷۱هزارو ۱۶۶مورد تسهیلات ازدواج به مبالغ بیش از ۱۵۷ هزار میلیارد تومان به متقاضیان اعطا کرد.

در سال ۱۴۰۳نیز چنین وامی را به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان به ازای هر زوج و زوجه و در مواردی که زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال باشند، ۳۵۰ میلیون تومان تخصیص می‌دهد.

در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک و نیم میلیون متقاضی توانستند وام ازدواج و فرزندآوری دریافت کنند که مبلغ آن بیش از ۲۰۳ هزار میلیارد تومان بود، این مقادیر نسبت به همه سال‌های گذشته، هم از لحاظ تعداد وام اعطایی و هم میزان وام پرداخت شده بی نظیر است.

آمار مسکن دانشجویی از سال ۱۴۰۲

از سوی دیگر براساس ماده (۸) قانون، صندوق‌های رفاه دانشجویی مکلف به پرداخت ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل فاقد مسکن هستند. بر این اساس در ۶ ماهه دوم ۱۴۰۲ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ۶۷۲ نفر به مبلغ کل ۴۲۷ میلیارد ریال ودیعه مسکن اعطا کرده است.

همچنین با افزایش عدد این وام، تا اردیبهشت ۱۴۰۳به ۵۴۴ نفر به مبلغ۳۴۵ میلیارد ریال ودیعه مسکن اعطا شده است. تعداد ودیعه در دست پرداخت نیز ۱۰۴۰ نفر به مبلغ ۶۷۸میلیارد ریال است.

در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعداد ودیعه مسکن اعطا شده در ۶ ماهه نخست۱۴۰۲؛ تعداد ۸۶۶ نفر به مبلغ کل ۲۳۷میلیاردو ۸۵۰میلیون ریال و تعداد ودیعه مسکن اعطا شده در ۶ ماهه دوم؛ ۱۸۲۹ نفر به مبلغ کل ۸۱۷میلیاردو ۱۰۰میلیون ریال بوده است.

راه اندازی مراکز همسان گزینی

دیگر فعالیت صورت گرفته در راستای تسهیل ازدواج، راه اندازی مراکز همسان گزینی در راستای ترویج فرهنگ واسطه گری ازدواج (ماده ۳۷) در راستای حمایت از سنت حسنه واسطه گری ازدواج و کمک به روند همسان گزینی در میان جوانان متقاضی ازدواج، از زمان ابلاغ این قانون ۱۴۵ مرکز همسان گزینی تحت حمایت سازمان تبلیغات اسلامی و با مجوز وزارت ورزش و جوانان شروع به کار کرده اند. این مراکز ضمن کمک به شناسایی افراد دارای ویژگی‌های مورد نظر زوجین و معرفی آنها به یکدیگر، نسبت به آموزش، ارائه مشاوره به زوجین و خانواده هایشان تا بعد از ازدواج و مراحل مختلف اقدام می‌کنند.

براساس این گزارش، با هدف تشکیل و تحکیم خانواده و مطابق ماده ۳۶ قانون در راستای راه اندازی مراکز مشاوره دانشگاهی با سبک اسلامی ایرانی، دستورالعمل ایجاد مراکز مشاوره ابلاغ شده و همه دانشگاه‌ها در این خصوص مکلف شدند. این اقدام در جهت حمایت از تحکیم خانواده‌های نوپای دانشجو است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.